Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Clean up - Home edition. Καθαρίζουμε την Κύπρο στις 5 Ιουνίου Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος.

Ανακοίνωση

Ο πλανήτης μας ξεχειλίζει από πλαστικά και σκουπίδια. Είναι καιρός να δράσουμε αποφασιστικά και άμεσα ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οργανώνονται με επιτυχία μεγάλες εκστρατείες καθαριότητας των φυσικών χώρων, ποταμών, λιμνών, παράλιων κλπ.
Στην Κύπρο η πρωτοβουλία «Let’s do it Cyprus» σε συνεργασία με το γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος είχε καταφέρει πέρσι να οργανώσει την μεγαλύτερη κινητοποίηση εθελοντών με πέραν των 50.000 συμμέτοχων.
Οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν να οργανώσουμε φέτος μαζικές εκδηλώσεις καθαρισμού της φύσης από τα λογής - λογής σκουπίδια.
Όμως ο κορωνοϊός δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τη δράση για τη σωτηρία του πλανήτη.
Ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διοργανώνει το «Clean up - home edition» και καλούμε τους πάντες να συμμετέχουν.
To «Clean up - Home edition» καλεί όλους τους πολίτες να καθαρίσουν ένα σημείο βρώμικο με σκουπίδια, για παράδειγμα την γειτονιά μας, μια παραλία, ένα πεζοδρόμιο κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας στείλουν φωτογραφίες ή βίντεο στο Messenger της σελίδας του Κινήματος τα οποία θα διακινούνται στους διαδικτυακούς μας φίλους.  
Στις 05 Ιουνίου 2020, Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με τις δικές σας φωτογραφίες και βίντεο στα πλαίσια διαδικτυακής εκδήλωσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν οικολογικά δώρα!
Ας κρατήσουμε καθαρό τον πλανήτη γη και τις θάλασσες από τα πλαστικά σκουπίδια. Κάνε κάτι και εσύ!

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.