Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Μετακίνηση των εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου από το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, συνάντηση του κ. Ανδρέα Βύρα,  των Επικεφαλών Δημοτικών Ομάδων και Υπηρεσιακών του Δήμου Λάρνακας με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού  κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, στο Γραφείο του Υπουργού.

Η συνάντηση ορίστηκε μετά από την επιστολή που απόστειλε ο Δήμαρχος Λάρνακας, στις 23 Φεβρουαρίου 2018, προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, σχετικά με τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου από το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας. Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο Λάρνακας για τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται για το εν λόγω θέμα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού, συναντήσεις με Εκπροσώπους των Εταιρειών Πετρελαιοειδών και Υγραερίου, με σκοπό  την μεταφορά των θέσεων του Δήμου προς αυτές, καθώς και την αποφασιστικότητα του να μη δεχθεί άλλες αδικαιολόγητες παρατάσεις. 

Ο Δήμος Λάρνακας, θα καταθέσει την τελική του θέση ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις ενέργειες που θα προκύψουν από τις πιο πάνω συναντήσεις, καθώς και την πολιτική που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση μετά από την αναμενόμενη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.